fredag 16 januari 2009

51. Och hockeyshoppen checkar ut

I dagens ÖA skriver man att Team Sportia kommer att stänga på grund av konkurs. Det är verkligen ett tråkigt besked både för ägarna och för de som jobbar där.

http://allehanda.se/start/ornskoldsvik/1.445017

Men för oss kunder är det också en stor förlust. Det är butiken som kan hockey här i stan. Det finns inget ställe som kan hockey som Team Sportia. Man får alltid en grymt bra service där. Det är dit alla går.

Jämför man med de andra affärerna som Intersport men framförallt Stadium så är personalen på Team Sportia överlägsna. När man kommer in på Stadium för att köpa skridskor, hockeyklubba, handskar, axelskydd eller vad som helst får man först förklara vad skridskor, hockeyklubba, handskar, axelskydd är för något.

Det är möjligt att de är både snygga, snälla och trevliga, men om hockeyprylar kan de inget, noll, nix, nada. Lika lite som Stadium kan om hockeyprylar, lika mycket kunde Team Sportiapersonalen

Behöver man berätta att MODO har sponsoravtal med …Stadium. Alla som spelar i klubben får rabatt i den stora flashiga butiken med löparbanor på golvet. Alla som någon gång hållit i en klubba går mycket hellre till Team Sportia, såvida man inte fått kraftigt saltade erbjudande från någon klubb.

Nåja, det är ett tråkigt besked om de nu inte lyckas återskapa eller på annat sätt återstarta butiken. Jag håller tummarna på något sånt.

1 kommentar:

Björn W sa...

Med det varumärket så borde det ju kännas som ett bra tillfälle för någon att hoppa in i det med en lättare skuldryggsäck och ett fint ränteläge. Hmm...faktiskt synd att man inte haft som livsdröm att driva sportbutik i Övik. ;-)